Στέλεχος της ΝΔ είναι ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας ΕΙΟ Αριστείδης Αδαμόπουλος, τον οποίο κατήγγειλε η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση.  

Συγκεκριμένα, ο κ. Αδαμόπουλος  εκλέχτηκε το 2018 Α΄ αντιπρόεδρος και υπεύθυνος τοπικής αυτοδιοίκησης της τοπικής οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Ραφήνας Πικερμίου.

Μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε την «αναστολή της κομματικής ιδιότητας του μέλους της ΔΗΜΤΟ Ραφήνας κ. Αδαμόπουλου. Από την πρώτη στιγμή που έγιναν οι συγκεκριμένες επώνυμες καταγγελίες, ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γ. Στεργίου αποφάσισε την αναστολή της κομματικής ιδιότητας του κ. Αδαμόπουλου και των δικαιωμάτων που απορρέουν από αυτήν», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ενωμένα Φροντιστήρια

Καμία συγνώμη από τον Μητσοτάκη

Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί πως μόλις λίγες ώρες πριν σε ανάρτησή του για την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου

στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο πρωθυπουργός, δεν βρήκε ούτε μία λέξη από τις 234 που έγραψε, να ζητήσει συγνώμη εκ μέρους του κόμματός του.

Μάλιστα, ακόμη πιο μεγάλη εντύπωση προκαλεί ότι στην ανάρτησή του ο κ. Μητσοτάκης αποκαλύπτει ότι: «Μίλησα προσωπικά με την πρωταθλήτριά μας για εκείνη την οδυνηρή εμπειρία. Που εκείνη δεν την «θυμήθηκε» τώρα, αλλά δεν την ξέχασε ποτέ. Όπως κανείς δεν πρέπει να ξεχνά. Αλλά να αντιδρά. Γι’ αυτό και είμαι δίπλα της. Όχι μόνο ως πρωθυπουργός. Αλλά και ως σύζυγος, πατέρας και απλός πολίτης».

Άρα, δεν είναι δυνατόν να μην γνώριζε ότι ο καταγγέλλων είναι στέλεχος του κόμματός του.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αδαμόπουλος είναι:

Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και μάλιστα βρίσκεται στην θέση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΙΟ, από την δεκαετία του 1990.

Από τον Ιούνιο του 1997 εκτελεί χρέη αντιπροέδρου υπό την προεδρία του Αντώνη Δημητρακόπουλου και η συγκεκριμένη παράταξη βρίσκεται εκεί για 7 διαδοχικές θητείες.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.