Σπιρομέτρηση στους εργαζομένους του Δήμου Ρ. Φεραίου

0
417 views

spirometrisiΠροληπτικός ιατρικός έλεγχος αναπνευστικής λειτουργίας (σπιρομέτρηση) θα πραγματοποιηθεί στους εργαζόμενους του Δήμου Ρήγα Φεραίου σήμερα Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου στο Βελεστίνο, στο πλαίσιο εφαρμογής σχετικού Νόμου και σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή Ρήγα Φεραίου.

Την σπιρομέτρηση θα πραγματοποιήσει η ιατρός εργασίας του Δήμου κ. Μαρία Φυσαράκη, σε συνεργασία με Ομάδα Ιατρών

της Πνευμολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας (Π.Γ.Ν.Λ.) και της Πνευμονολογικής Εταιρείας Ελλάδας (Ε.Π.Ε.).

Ο έλεγχος, που θα πραγματοποιηθεί σε ειδική Κινητή Μονάδα Σπιρομέτρησης, αφορά τις κατηγορίες υψηλού κινδύνου δηλαδή εργαζόμενους της Υπηρεσίας Καθαριότητας, Πρασίνου κλπ.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθρο«Βούλιαξαν» στο χιόνι ορεινά Πηλίου και Κεραμίδι
Επόμενο άρθροΕορτή του Αγίου Λέοντος του Πάπα Ρώμης
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαραντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.