Εξαφανίστηκαν οι θέσεις! Χαμός έγινε μέσα σε 24 ώρες με τις θέσεις εργασίας στα νέα σούπερ μάρκετ Mere, που ανοίγουν καταστήματα στην Ελλάδα και αναζητούν προσωπικό.

Τα Ρωσικά Σούπερ Μάρκετ που εισβάλλουν στην ελληνική αγορά και διεκδικούν μερίδα από την τζίρο φαίνεται ότι κέρδισαν αμέσως την εμπιστοσύνη πολλών ελλήνων που θέλησαν να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας.

Ο καταιγισμός των αιτήσεων αναγκάσε την αλυσίδα να εκδόσει νέα ανακοίνωση αναφέροντας ότι οι θέσεις έγιναν ανάρπαστες με αποτέλεσμα να μην γίνονται δεκτά άλλα email.

Ενωμένα Φροντιστήρια

Υπενθυμίζουμε ότι νέο ρωσικό σούπερ μάρκετ Mere ζητούσε προσωπικό για τα καταστήματά του σε Λάρισα και Τρίπολη.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της, η αλυσίδα σημειώνει: «ΠΡΟΣΟΧΗ: Προς το παρόν, η MERE δεν δέχεται άλλα email για αιτήσεις εργασίας. Όταν ανοίξουν πρόσθετες θέσεις, θα ανακοινωθεί εδώ. Ευχαριστούμε».

Η είδηση που κυκλοφόρησε προ ημερών είναι πως η αλυσίδα SVETOFOR, γνωστή στην ΕΕ ως ΜERE, προαναγγέλλει την είσοδό της στην ελληνική αγορά με το μήνυμα «σε λίγο καιρό μαζί σας» που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας στο διαδίκτυο.

Η αλυσίδα SVETOFOR, είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα discount στην Ρωσία, με 1.200 καταστήματα σε όλη την χώρα. Σήμερα ήδη λειτουργεί πολύ πέρα από τα σύνορά της, στην Γερμανία, Πολωνία, Ρουμανία, Λετονία, Λιθουανία, Εσθονία, Κίνα και άλλες χώρες.

Η SVETOFOR επεκτείνεται σε Ελλάδα, Πορτογαλία, Γαλλία, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες χώρες. Στην ΕΕ είναι γνωστή ως MERE.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.