Σοκ στο Μαξίμου: Τρίτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ

Σοκ στο Μαξίμου: Τρίτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ

Την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τρίτο κόμμα στις ηλικίες άνω των 50 ετών!

Αυτό σε συνδυασμό με την παγιωμένη διαφορά Νέας Δημοκρατίας – ΣΥΡΙΖΑ, που τις περισσότερες φορές αγγίζει πλέον το διψήφιο ποσοστό, έχει προκαλέσει μεγάλο πονοκέφαλο στο Μαξίμου.

Σε έρευνες κοινής γνώμης που τρέχουν και δε δημοσιοποιούνται, ενδιαφέρον παρουσιάζει η πληροφορία που θέλει τους ψηφοφόρους άνω των 50 ετών να κινούνται σε πολύ μεγάλο βαθμό υπέρ της Νέας Δημοκρατίας, εγκαταλείποντας τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι περισσότεροι από αυτούς (60+) είναι συνταξιούχοι και στις προηγούμενες εκλογές είχαν στηρίξει το κυβερνών κόμμα. Το όλο δημοσκοπικό σκηνικό γίνεται ακόμα πιο νεφελώδες για τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού στην συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα φαίνεται πως δίνει μάχη ακόμα και για τη δεύτερη θέση.

Μία θέση που δείχνει να διεκδικεί με αξιώσεις το Κίνημα Αλλαγής.

Σημαντικό ρόλο στη δημοσκοπική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ στις ηλικίες άνω των 50 ετών έχουν παίξει οι νέες μειώσεις στις συντάξεις.
Μάλιστα, οι επιτελείς της Νέας Δημοκρατίας συνδέουν την κυβερνητική προσπάθεια επαναφοράς αντιδεξιάς ρητορικής με την μεγάλη δημοσκοπική πτώση που παρουσιάζει το κυβερνών κόμμα σε ψηφοφόρους άνω των 50 ετών.
Πηγή: Pieriki Εφημερίδα

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.