Ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία στο Δήμο Ρήγα Φεραίου με επιτυχία, την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020 στο Βελεστίνο μαζί με τους συλλόγους της περιοχής σε συνεργασία με την Αιμοδοσία του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στην έκκληση για αύξηση των αποθεμάτων αίματος της χώρας, σε μια περίοδο που λόγω της υγειονομικής κρίσης, εμφανίζουν μείωση.

Σημαντική η ανάπτυξη των συνεργασιών, επίσης, μεταξύ των φορέων,υπηρεσιών και σχολείων, που αποδίδουν όλο και περισσότερο τονίζοντας συνεχώς το μήνυμα της αλληλεγγύης.

Ενωμένα Φροντιστήρια

Η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των δημοτών θα είναι συνεχόμενη. Η σωστή γνώση είναι εκείνη που φέρνει όλο και περισσότερους και νεότερους αιμοδότες.

Ευχαριστούμε την αιμοδοσία του Νοσοκομείου Βόλου για τη σωστή οργάνωση και την συνεχή καλή συνεργασία, καθώς επίσης, όλους όσους αιμοδότησαν, αποδεικνύοντας και πάλι τι σημαίνει αγάπη και αλληλεγγύη.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.