Σε 1η Στρατιά και ΑΤΑ ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας

Σε 1η Στρατιά και ΑΤΑ ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας

Στη Λάρισα θα βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες

του kranosgr, ο νέος Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος θα επισκεφθεί τους δύο μεγαλύτερους στρατιωτικούς σχηματισμούς της χώρας, την 1η Στρατιά και το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας.

Η ημερομηνία της επίσκεψης φαίνεται πως έχει κλειδώσει για την Τετάρτη 7 Αυγούστου, όμως υπάρχουν εισηγήσεις για αλλαγή του προγράμματος και μετάβαση μία ημέρα νωρίτερα, όπου εορτάζει η Μεταμόρφωση του Σωτήρος και πανηγυρίζει η 1η Στρατιά.

Εάν το πρόγραμμα το επιτρέψει, θα είναι η πρώτη φορά που Υπουργός Εθνικής Άμυνας, θα συμμετάσχει στους εορτασμούς του Ιερού Ναού της Μεταμορφώσεως, ο οποίος βρίσκεται εντός του Στρατοπέδου, αλλά λειτουργεί και ως ενορία.

Εκτός των δύο σχηματισμών, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει κατά πάσα πιθανότητα, επίσκεψη στο Ευρωπαϊκό Στρατηγείο Λάρισας, το ΕΚΑΕ και το 404 ΓΣΝ.

Πηγή: Larissanet.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας