Σε ρυθμούς παζαριού το Βελεστίνο – Επίσημη πρώτη σήμερα Σάββατο 7/9

Σε ρυθμούς παζαριού το Βελεστίνο – Επίσημη πρώτη σήμερα Σάββατο 7/9

Απόψε Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου ανοίγει επίσημα τις πύλες του το παζάρι του Βελεστίνου που αναμένεται να φιλοξενήσει χιλιάδες επισκέπτες. Έμποροι απ’ όλη την Ελλάδα εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τη συμμετοχή τους.

Όπως και τα προηγούμενα έτη, έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλότερη διεξαγωγή της τοπικής εμποροπανήγυρης με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση επισκεπτών και ενοικιαστών.

Στο παζάρι περικλείονται ψησταριές, παραδοσιακά εδέσματα, παραδοσιακός χαλβάς, λούνα παρκ, παιχνίδια, πάγκοι με ποικίλα φθηνά εμπορεύματα και προϊόντα παράλληλα με άφθονο κέφι, ψυχαγωγία, μουσική, χορό, τη δημιουργικότητα και το μεράκι των συμμετεχόντων.

Το παζάρι του Βελεστίνου αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της παράδοσης και του πολιτισμού της περιοχής κι έναν ζωντανό οικονομικό και κοινωνικό θεσμό που έχει καταξιωθεί στη συνείδηση των κατοίκων της περιοχής, αλλά και των επισκεπτών από όμορους Δήμους.

Οι συνολικές θέσεις που προβλέπονται για τους μικροπωλητές – εμπορικά στέκια ανέρχονται περίπου στις 45 και η κατάληψη θέσεων είναι δωρεάν κατόπιν συνεννόησης με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εμποροπανήγυρη μετρά πολλά χρόνια ιστορίας και συγκεκριμένα δημιουργήθηκε το 1881 με την απελευθέρωση της Θεσσαλίας από τους Τούρκους και καθιερώθηκε με Βασιλικό Διάταγμα.

Καλούμε τον κόσμο να επισκεφθεί το παζάρι του Βελεστίνου και υποσχόμαστε τη καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών. Είμαστε βέβαιοι πως κατά την έναρξη η προσέλευση των επισκεπτών θα είναι πολύ μεγάλη.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας