Σε λειτουργία ο πλευρικός σταθμός διοδίων Βελεστίνου

Σε λειτουργία ο πλευρικός σταθμός διοδίων Βελεστίνου

Νέα επιβάρυνση για τους οδηγούς αυτοκινήτων που κατευθύνονται από Βόλο προς Αθήνα μέσω του κόμβου Βελεστίνου. Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ανακοίνωσε ότι από σήμερα στις 2 μ.μ. αρχίζει η λειτουργία του Πλευρικού Σταθμού Διοδίων στον κλάδο προς Αθήνα.

Οι τιμές των διοδίων τελών στον εν λόγω Πλευρικό Σταθμό διαμορφώνονται ως εξής:
Κατηγορία 1: 0,90 ευρώ, κατηγορία 2: 1,20 ευρώ, κατηγορία 3: 3,00 ευρώ και κατηγορία 4: 4,30 ευρώ.

Στον Πλευρικό Σταθμό Διοδίων του Βελεστίνου – ο οποίος διαθέτει δύο λωρίδες, μία με κερματοδέκτη και μία για χρήση από τους συνδρομητές της υπηρεσίας eway – έχει εγκατασταθεί το ολοκληρωμένο σύστημα συλλογής διοδίων, όπως ακριβώς και στους υπόλοιπους Σταθμούς Διοδίων.

Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου εφιστά την προσοχή των οδηγών στη λειτουργία του φωτεινού σηματοδότη και της μπάρας κατά τη διέλευσή τους από τις λωρίδες των σταθμών διοδίων. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Εξυπηρέτηση Πελατών της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου στο τηλέφωνο 2410 741440 ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.aegeanmotorway.gr.

Επίσης από την ΕΛΑΣ ανακοινώθηκε ότι τέθηκαν σε λειτουργία Ειδικές Ηλεκτρονικές Τεχνικές Συσκευές, προς βεβαίωση παραβάσεων μη καταβολής διοδίου τέλους, στους ακόλουθους Σταθμούς Διοδίων κατά μήκος της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας:
– Μετωπικός Σταθμός Διοδίων Αφιδνών (χ/θ 32+355), ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
– Μετωπικός Σταθμός Διοδίων Αφιδνών (χ/θ 32+355), ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.
– Πλευρικός Σταθμός Διοδίων Καπανδριτίου (χ/θ 35+240), ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
– Πλευρικός Σταθμός Διοδίων Καπανδριτίου (χ/θ 35+240), ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.
– Πλευρικός Σταθμός Διοδίων Μαλακάσας (χ/θ 44+130), ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
– Πλευρικός Σταθμός Διοδίων Μαλακάσας (χ/θ 44+130), ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.
– Πλευρικός Σταθμός Διοδίων Οινοφύτων (χ/θ 55+690), ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
– Πλευρικός Σταθμός Διοδίων Οινοφύτων (χ/θ 55+690), ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.
Σε βάρος των παραβατών, επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο εκατό (100) ευρώ, καθώς και το διοικητικό μέτρο της αφαίρεσης της άδειας ικανότητας οδηγού και της άδειας κυκλοφορίας μετά των κρατικών πινακίδων του οχήματος για είκοσι (20) ημέρες, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 29 παρ. 10 και 103 παρ. 2 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παλαιά εθνική οδό Βόλου-Λάρισας
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν σε τμήματα της Π.Ε.Ο Βόλου – Λάρισας και της επαρχιακής οδού Ριζομύλου – Καναλίων, λόγω κατασκευής κυκλικού κόμβου. Ισχύει προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας τμημάτων της Π.Ε.Ο Βόλου – Λάρισας και της Επαρχιακής Οδού Ριζομύλου – Καναλίων, πεντακόσια (500) μέτρα εκατέρωθεν του ισόπεδου κόμβου Χλόης (19ο χλμ Π.Ε.Ο. Βόλου – Λάρισας), εκ περιτροπής, κατά το χρονικό διάστημα έως 30 Νοεμβρίου και καθ’ όλο το 24ώρο, λόγω εργασιών κατασκευής κυκλικού κόμβου.
Η κίνηση των οχημάτων γίνεται από το εναπομείναν τμήμα της οδού κατά τη διάρκεια της εκ περιτροπής διακοπής της κυκλοφορίας της, με χρήση κατάλληλης ρυθμιστικής και προειδοποιητικής σήμανσης εκ μέρους της εργολήπτριας εταιρείας.

Στις σήραγγες Καμένων Βούρλων
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν έως τις 20 Ιουνίου, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και των Καμένων Βούρλων, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών αναβάθμισης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των τοπικών σηράγγων.
Ειδικότερα, στις 19 και 20 Ιουνίου, από τις 08:00 έως και τις 20:00, θα σημειωθεί ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου – Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Λογγού, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο.

www.e-thessalia.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.