Τηλέφωνα καταγγελιών

Σε κωματώδη κατάσταση δύο κρατούμενοι της Κασσαβέτειας

Σε κωματώδη κατάσταση δύο κρατούμενοι της Κασσαβέτειας

Πανικός και αναστάτωση στις αγροτικές φυλακές της Κασσαβέτειας στο Αϊδίνι. Δύο κρατούμενοι Έλληνες, ηλικίας 49 και 50 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες προχθές γύρω στις 8.30 το βράδυ έβγαζαν αφρούς από το στόμα, είχαν χαμηλή πίεση, ήταν σε κατάσταση κωματώδη.

Άμεσα το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που μετέβη στον τόπο παρείχε τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο κρατούμενοι ισχυρίζονταν ότι δεν είχαν καταναλώσει κάποια ουσία με τη θέλησή τους. Μετά την παροχή πρώτων βοηθειών οι δύο κρατούμενοι επανήλθαν και ήταν καλύτερα στην υγεία τους. Διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για λόγους πρόληψης.

Υπό διευκρίνιση παραμένει ποια είναι η ουσία που κατανάλωσαν οι φυλακισθέντες και περιήλθαν σε κωματώδη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει απαντηθεί εάν προέβησαν σε κάποιο απονενοημένο διάβημα ή εάν κατανάλωσαν κάποιο φαγητό που να τους προκάλεσε δηλητηρίαση. Οι ίδιοι πάντως φέρονται να μην παραδέχονται απόπειρα αυτοκτονίας.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση