Σεμινάριο για νέους κτηνοτρόφους στο Βελεστίνο

Σεμινάριο για νέους κτηνοτρόφους στο Βελεστίνο

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών διοργανώνει Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στον τομέα
Αιγοπροβατοτροφίας και Γαλακτοκομίας-Τυροκομίας. Το Σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε νέους κτηνοτρόφους ηλικίας έως 40 ετών και σε άτομα που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν μελλοντικά με την κτηνοτροφία, κατοίκους του Νομού Μαγνησίας.

Η διάρκεια του σεμιναρίου θα είναι συνολικά 4 εβδομάδες, εκ των οποίων οι δύο πρώτες θα αφορούν θεωρητική διδασκαλία στα αντικείμενα της Γενετικής Βελτίωσης, της Εκτροφής, της Αναπαραγωγής, της Διατροφής, της Γαλακτοκομίας-Τυροκομίας και Οικονομικής Διαχείρισης των κτηνοτροφικών μονάδων.

Οι δύο επόμενες εβδομάδες αφορούν την πρακτική άσκηση σε καλά οργανωμένες σύγχρονες κτηνοτροφικές μονάδες και /ή τυροκομεία, ανάλογα με το ενδιαφέρον και τις προτιμήσεις των εκπαιδευόμενων.

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Βελεστίνο, με ημερομηνία έναρξης την 7η Μαΐου 2018, ημέρα Δευτέρα. Η θεωρητική εκπαίδευση θα διαρκεί 4 ώρες ημερησίως, σε ώρα βολική για τους κτηνοτρόφους (πχ 11:00 – 15:00). Η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική και χορηγείται πιστοποιητικό παρακολούθησης με τη λήξη του από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Αιτήσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 στο Δημαρχείο Βελεστίνου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Δήμο Ρήγα Φεραίου στο τηλέφωνο: 2425350220 – Μπομπότη Ζωή.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.