Ριζόμυλος. 9ο Αντάμωμα Φίλων της Παράδοσης

Ριζόμυλος. 9ο Αντάμωμα Φίλων της Παράδοσης

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ριζομύλου «Η ΔΙΑΠΛΑΣΗ», με τη συνεργασία του Δήμου Ρήγα Φεραίου και υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, συνδιοργανώνει το 9ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019 και ώρα 9:00 μ.μ., στην Κεντρική Πλατεία Ριζομύλου του Δήμου Ρήγα Φεραίου, με την Παραδοσιακή Ορχήστρα του κου Νικολάου Μούτσελου. Πιό αναλυτικά:

Μούτσελος Νίκος (Γκάϊντα, Καβάλι, Φλογέρα, Τσαμπούνα, Κρουστά),
Κιτσόπουλος Χρήστος (Κλαρίνο),
Σκαμπαρδώνης Γιάννης (Βιολί),
Καλαμπούκας Χρήστος (Λαούτο),
Σαραντινός Βασίλης (Λαούτο, τραγούδι) και
Τσιπτέ Λίλια (Τραγούδι).

Καλούνται όλοι όσοι αγαπούν την Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική και Χορό και θέλουν να περάσουν μια ξεχωριστή βραδιά με πολύ Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική και Χορό, να έλθουν στο Ριζόμυλο στις 18 Αυγούστου 2017.

Η εμπειρία της ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ και η επιτυχία των προηγούμενων Ανταμωμάτων των Φίλων της Παράδοσης, είναι η εγγύηση για μια πανέμορφη βραδιά, γεμάτη ΕΛΛΑΔΑ !!!

Σας περιμένουμε για ένα Παραδοσιακό ξεφάντωμα με ακούσματα και χορούς από όλα τα διαμερίσματα της Ελλάδας (Έβρο, Ανατολική Ρωμυλία, Μακεδονία, Θεσσαλία, Ήπειρο, Αιγαίο Πέλαγος, Κρήτη κ.λ.π.)

Κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρξουν και πολλές εκπλήξεις.

Για κρατήσεις στα τηλέφωνα 6932634905 (Γιάννης Λουλούδης) και 6976148811 (Απόστολος Παπαπαναγιώτου)

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας