Ριζόμυλος. 9ο Αντάμωμα Φίλων της Παράδοσης

  0
  2.323 views

  Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ριζομύλου «Η ΔΙΑΠΛΑΣΗ», με τη συνεργασία του Δήμου Ρήγα Φεραίου και υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, συνδιοργανώνει το 9ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019 και ώρα 9:00 μ.μ., στην Κεντρική Πλατεία Ριζομύλου του Δήμου Ρήγα Φεραίου, με την Παραδοσιακή Ορχήστρα του κου Νικολάου Μούτσελου. Πιό αναλυτικά:

  Μούτσελος Νίκος (Γκάϊντα, Καβάλι, Φλογέρα, Τσαμπούνα, Κρουστά),
  Κιτσόπουλος Χρήστος (Κλαρίνο),
  Σκαμπαρδώνης Γιάννης (Βιολί),
  Καλαμπούκας Χρήστος (Λαούτο),
  Σαραντινός Βασίλης (Λαούτο, τραγούδι) και
  Τσιπτσέ Λίλια (Τραγούδι).

  Καλούνται όλοι όσοι αγαπούν την Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική και Χορό και θέλουν να περάσουν μια ξεχωριστή βραδιά με πολύ Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική και Χορό, να έλθουν στο Ριζόμυλο στις 18 Αυγούστου 2017.

  Η εμπειρία της ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ και η επιτυχία των προηγούμενων Ανταμωμάτων των Φίλων της Παράδοσης, είναι η εγγύηση για μια πανέμορφη βραδιά, γεμάτη ΕΛΛΑΔΑ !!!

  Σας περιμένουμε για ένα Παραδοσιακό ξεφάντωμα με ακούσματα και χορούς από όλα τα διαμερίσματα της Ελλάδας (Έβρο, Ανατολική Ρωμυλία, Μακεδονία, Θεσσαλία, Ήπειρο, Αιγαίο Πέλαγος, Κρήτη κ.λ.π.)

  Κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρξουν και πολλές εκπλήξεις.

  Για κρατήσεις στα τηλέφωνα 6932634905 (Γιάννης Λουλούδης) και 6976148811 (Απόστολος Παπαπαναγιώτου)

  Print Friendly, PDF & Email

  Σχόλια

  σχόλια

  Προηγούμενο άρθροΕίστε ενοικιαστής; Tι πρέπει να ξέρετε
  Επόμενο άρθροΚαρπενισιώτικη ζυμαρόπιτα
  Τι να πω για μένα; Είμαι ο σχεδιαστής αυτού του project που μου προτάθηκε από ένα άγνωστο τηλέφωνο τον Αύγουστο του 2010. Τέσσερις μήνες μετά το είχα έτοιμο με πρωτοποριακές δυνατότητες. Βέβαια το σαράκι της δημοσίευσης, άρχισε να με τρώει και εμένα λίγα χρόνια αργότερα, μιας και έβλεπα την τρομερή επιτυχία και απήχηση που είχε όλο αυτό που με πολύ μεράκι έφτιαξα. Τώρα γράφω και εγώ ή και δημοσιεύω άρθρα φίλων μου. Αυτό που ήθελα να ομολογήσω είναι ότι μετά την δημιουργία του karlanews, ανέλαβα πολύ σοβαρές δουλειές.