Ριζόμυλος: Τόνοι πόσιμου νερού χάνονται καθημερινά στον δρόμο από σπασμένο αγωγό

Πολύμηνη αδιαφορία από δήμο Ρήγα Φεραίου και ΔΕΥΑΡΦ

Ριζόμυλος: Τόνοι πόσιμου νερού χάνονται καθημερινά στον δρόμο από σπασμένο αγωγό

Τόνοι νερού χάνονται καθημερινά στον δρόμο από σπασμένο αγωγό που βρίσκεται μέσα σε αγροτικό δρόμο στο Ριζόμυλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας πρόκειται για τον αγωγό που μεταφέρει νερό από το χωριό για τους στάβλους της περιοχής που βρίσκονται εκεί, στο πίσω μέρος του Ριζομύλου.

Κάτοικοι κάνουν λόγο ότι στην παρούσα περίπτωση το πρόβλημα εντοπίστηκε εδώ και τρείς πλέον μήνες και έχουν ειδοποιηθεί και ειδοποιούνται συνεχώς όλοι οι υπεύθυνοι.

Υπεύθυνος για την αποκατάσταση είναι ο Δήμος Ρήγα Φεραίου ενώ σύμφωνα με την ενημέρωσή μας, έχουν ενημερωθεί τόσο ο πρόεδρος του χωριού αλλά και η ΔΕΥΑΡΦ οι οποίοι βέβαια όλοι τους μαζί συνεχίζουν να τυρβάζουν και να αδιαφορούν συνεχώς επί τρεις και πλέον μήνες.

Κανείς τους δεν έχει μεριμνήσει έτσι ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα και έτσι τόνοι πόσιμου νερού χάνονται καθημερινά στον δρόμο, την στιγμή που πολίτες μας το πληρώνουν χρυσό.

Εμείς, στο δήμο Ρήγα Φεραίου δηλαδή,  Έχουμε νερό για… πέταμα !!!

Ερώτηση:

Κε Δήμαρχε και πρόεδρε της ΔΕΥΑΡΦ, ποιος θα πληρώσει όλα αυτά τα χιλιάδες χαμένα επί τρίμηνο κυβικά νερού;

Θα λάβουν απάντηση όλοι οι δημότες μας;

Δείτε φωτογραφίες από τον σπασμένο, εδώ και τρεις μήνες, αγωγό

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.