Ριζόμυλος: Απίστευτο! Μπάζωσαν τον χάντακα για να περνάνε τα αγροτικά

0
101

Διορία 48 ωρών δίνει στη δημοτική αρχή του Ρήγα Φεραίου ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Χαράλαμπος Πάσχος για να αποκατασταθεί η αυθαιρεσία του μπαζώματος ενός χαντακιού ροής ομβρίων στο Ριζόμυλο.

Ο δημοτικός σύμβουλος Ζήσης Κακαζιάνης καθώς και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Θύμιος Κουραβέλας κατήγγειλαν την αυθαιρεσία παρουσιάζοντας φωτογραφικό υλικό. “Κάποιοι κύριοι της δημοτικής αρχής μπάζωσαν εντελώς απροκάλυπτα τον κεντρικό χάνδακα των ομβρίων υδάτων στο Ριζόμυλο, προκειμένου να κάνουν ράμπα για να περνούν τα αγροτικά μηχανήματα αδιαφορώντας για τις συνέπειες σε περίπτωση έντονης βροχόπτωσης. Καλούμε την δημοτική αρχή εντός 48 ωρών να προβεί άμεσα στο ξεμπάζωμα της ράμπας. Σε διαφορετική περίπτωση οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη.

Αν όντως η δημοτική αρχή θέλει να εξυπηρετήσει τους αγρότες της περιοχής θα πρέπει να δώσει άμεσα εντολή στην Τεχνική Υπηρεσία να προβεί στην σύνταξη μελέτης τεχνικού έργου στο συγκεκριμένο σημείο και με την σύμφωνη γνώμη τη δική μας να το προωθήσουμε ως κατεπείγον ώστε να δοθεί μόνιμη λύση στο πρόβλημα”, τόνισε ο κ. Πάσχος.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθρο25η Μαρτίου 2021 – Έναρξη εκδηλώσεων επετειακού έτους για τον δήμο Ρήγα Φεραίου
Επόμενο άρθροΈτοιμος για δράση
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαρανταπεντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.