Ρεντίκολο για ένα σταυρό

0
152 views

Βρε συντρόφια είναι δυνατόν σε μια σύγχρονη εποχή, που το λιγότερο όλοι γυρίζουν με ένα iphone ή ipad στην κωλότσεπη, που η τοπική τηλεόραση εκπέμπει ζωντανά, μέσω διαδικτύου, σε όλη τη γη, που τα bluetooth και τα delivery είναι σε ημερήσια διάταξη, που η δημόσια αντιπαράθεση λέγεται debate και είναι προσιτή για σύγκριση σε κάθε πολίτη, κάποιοι να επιμένουν να τρέχουν από σπίτι σε σπίτι και να γίνονται ρεντίκολο για ένα σταυρό παρενοχλώντας κάθε Καρλιώτη και Βελεστινιώτη πολίτη;

Γιατί μη μας πει κανείς, ότι πάνε να πείσουν, επι της ουσίας, οικογένειες να ψηφίσουν από εδώ και όχι από εκεί; Διότι και τούτο να συμβαίνει δεν θα διέθεταν το χρόνο για να φέρουν ψηφοδέλτια παρά μόνο, να εξασφαλίσουν την πάρτη τους!

Δεν είναι, όμως, εντελώς ηλίθιο, να μην ξέρεις που πέφτει το σπίτι του κάθε συμπολίτη σου και να σε κουβαλάνε σαν εικόνισμα, οι κάθε τυχάρπαστοι κομματάρχες του συνδυασμού σου, που κάνουν καταναγκαστικό ψυχικό, γιατί έχουν γνωριμίες και άκρες;

Ενωμένα Φροντιστήρια

Δεν λέμε μόνο για εκείνους που πάνω στην ταραχή τους και μες τη νύχτα για να τους προλάβουν όλους πηδάνε φράχτες και σύρματα με αποτέλεσμα να τους παίρνουν τα σκυλιά στο κατόπι, αλλά και για εκείνους που συνοδευόμενοι από τις Γραμματείς τους τρέχουν σε εκδηλώσεις και σημειώνουν προβλήματα!

Για αυτό καλό είναι να μην γίνεσαι ρεντίκολο!!!

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΟι καπετάνιοι και τα νεροπίστολα τους
Επόμενο άρθροΚλαίνε, βρίζουν και απειλούν
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαραντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.