Π.Καμμένος: «Σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα είμαι εγγυητής στα εθνικά θέματα, θέματα θρησκείας και ιδιοκτησίας»

0
426 views

kammenosΓέφυρα στο ΣΥΡΙΖΑ για μετεκλογική συνεργασία ρίχνει ο Πάνος Καμμένος. Mε συνέντευξή του o πρόεδρος των ΑΝΕΛ σημειώνει ότι ο ίδιος θα εγγυηθεί τα θέματα θρησκείας σε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τα θέματα ιδιοκτησίας.

«Είναι αλήθεια ότι υπάρχει πόλωση. Από εκεί και πέρα ο ελληνικός λαός πρέπει να αποφασίσει τι θέλει. Την αλαζονεία της αυτοδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ ή μια κυβέρνηση στην οποία οι Ανεξάρτητοι Ελληνες μπορούν να εγγυηθούν τις κόκκινες γραμμές για τα εθνικά θέματα, τα θέματα της θρησκείας και τα θέματα της προστασίας της ιδιοκτησίας;» αναφέρει ο κ. Καμμένος.

Σημειώνει ακόμη ότι:

«Πρέπει να δούμε αυτά που μας ενώνουν και όχι αυτά που μας χωρίζουν. Πιστεύω ότι μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας με στόχο να αντιμετωπίσει την ξένη κατοχή στη χώρα μας, τον εκβιασμό από το τρίδυμο Σαμαρά-Βενιζέλου-Παπανδρέου με τη βοήθεια του Θεοδωράκη που θα οδηγεί σε νέα μνημόνια και σε νέα εξαθλίωση του ελληνικού λαού και η καλή πρόθεση να ενώσουμε τους Ελληνες και να μην ακολουθήσουμε την πολιτική των δύο άκρων, αλλά την πολιτική της εθνικής θέσης, νομίζω ότι μπορούν να βοηθήσουν στο να μπορούν να γίνουν αποδεκτές οι κόκκινες γραμμές οι δικές μας, αλλά και από την άλλη πλευρά να υπάρχει μία κοινή πολιτική που θα είναι ακόμα πιο ισχυρή στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές»

Απαντώντας σε ερώτηση για το μεταναστευτικό επισημαίνει πως:

«Ο κ. Σαμαράς παραληρεί» και προσθέτει: «Εφτασε σε σημείο να αναφέρει από τη Θεσπρωτία ότι είναι ο προστάτης της Ορθοδοξίας, την ώρα που η κυβέρνησή του είναι εκείνη που κατήργησε την αργία της Κυριακής. Οσον αφορά το θέμα της μετανάστευσης, η αναφορά του κ. Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη για το θέμα της αναστολής της Συνθήκης του Δουβλίνου ΙΙ σε περίπτωση που η Τουρκία δεν τηρήσει τη συμφωνία επαναπροώθησης, νομίζω ότι είναι το κοινό σημείο. Ο κ. Σαμαράς προφανώς φαντάζεται μεθόδους Βορίδη. Δεν αντιμετωπίζονται έτσι τα προβλήματα».

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια