Π. Ηλιόπουλος: Η κόκκινη τρομοκρατία στα σχολεία δεν θα περάσει! (video)

Π. Ηλιόπουλος: Η κόκκινη τρομοκρατία στα σχολεία δεν θα περάσει! (video)
Ο Βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση από βήματος Βουλής στην εθνομηδενιστική κυβέρνηση και στα μίσθαρνα όργανά της για την κόκκινη τρομοκρατία εναντίον των Ελλήνων μαθητών που αντιστέκονται στην προδοσία της Μακεδονίας μας.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην υποκριτική, αποστειρωμένη και καθαρά επικοινωνιακή επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Μάτι, ο οποίος φέρει ακέραια ευθύνη για την τραγωδία και την απώλεια 99 συνανθρώπων μας.
Στην συνέχεια κατήγγειλε την κόκκινη τρομοκρατία που έχουν εξαπολύσει οι μπολσεβίκοι (καθηγητές και εξωσχολικοί) εναντίον της αφυπνισμένης Ελληνικής Νεολαίας που αγωνίζεται δυναμικά σε όλη την Επικράτεια κατά της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών που ξεπουλά την Μακεδονίας μας.
 
Αφού εξέφρασε την συμπαράσταση και την στήριξη στον ακομμάτιστο Εθνικό Αγώνα των μαθητών δήλωσε χαρακτηριστικά πως η κόκκινη τρομοκρατία στα σχολεία δεν θα περάσει.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η τοποθέτηση του Συναγωνιστή Ηλιόπουλου προκάλεσε την αντίδραση της υπουργού Προ. Πο. Γεροβασίλη, η οποία κάλεσε όλο το “συνταγματικό τόξο” να καταδικάσει την έξαρση του Εθνικισμού στα σχολεία.
Το βίντεο της ομιλίας

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας