Πώς θα πάρετε δωρεάν τα Windows 10

0
608 views

7b5e21d546db1865a351fc1a10d7ef70_XL

 

H Microsoft έδωσε οδηγίες για το πώς μπορούν οι ενδιαφερόμενοι χρήστες να αποκτήσουν δωρεάν upgrade σε Windows 10.

Τα Windows 10 θα τα αποκτήσουν όλοι όσοι αγοράζουν ηλεκτρονικό υπολογιστή από τις 29 Ιουλίου 2015 και έπειτα, ενώ όσοι έχουν Windows 7 και Windows 8.1 υπολογιστή θα μπορούν να αποκτήσουν τα Windows 10 ως αναβάθμιση του λειτουργικού τους συστήματος.

Η διαδικασία που καλούνται να ακολουθήσουν όσοι θέλουν να αποκτήσουν το Windows 10 upgrade είναι η ακόλουθη: Αρχικά, θα πρέπει να είναι είτε ενεργοποιημένο το αυτόματο Windows Update, είτε να εγκατασταθεί χειροκίνητα το πακέτο αναβάθμισης KB3035583, το οποίο μπορεί να βρει κανείς εδώ. Το σύστημά σας θα πρέπει να είναι Windows 7 Service Pack 1, ή Windows 8.1.

Με το update αυτό εμφανίζεται ένα εικονίδιο το οποίο μοιάζει με το Start Menu των Windows και ονομάζεται Get Windows 10. Με τη βοήθεια του μενού αυτού θα μπορείτα να κάνετε reservation του free upgrade του λειτουργικού σας συστήματος, ενώ αφότου δώσετε το mail σας θα έρθει εκεί μία ειδοποίηση για την αναβάθμιση μόλις είναι διαθέσιμο προς download το νέο λειτουργικό σύστημα. Από εκείνο το μενού μπορεί κανείς να ακυρώσει το δωρεάν upgrade, εάν το επιθυμεί.

Σε περίπτωση που δεν γίνει το reservation για τα Windows 10, οι χρήστες των υπολογιστών με Windows θα μπορούν να αγοράσουν το νέο λειτουργικό, σε τιμές που ξεκινούν από τα 119 δολάρια και θα φτάνουν στα 199 δολάρια ΗΠΑ.

 

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.