Πώς θα βάλετε μπλόκο στις κατασχέσεις (photos)

Πώς θα βάλετε μπλόκο στις κατασχέσεις (photos)

enfiaΑλλαγές έρχονται στην προστασία της πρώτης κατοικίας από την 1η Ιανουαρίου του 2015. Το υπουργείο Ανάπτυξης δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε παράταση του μεταβατικού καθεστώτος για την άρση των πλειστηριασμών που προέβλεπε ο νόμος 4224/2013.

Κι αυτό, καθώς η ηγεσία του εκτιμά πως ο Κώδικας Δεοντολογίας των τραπεζών, ο νόμος “Κατσέλη” και η ρύθμιση των “κόκκινων” δανείων αρκούν γι’ αυτόν τον σκοπό.

Το προωθούμενο “τριπλό πλέγμα” προστασίας της πρώτης κατοικίας, όπως το χαρακτηρίζουν από το ΥΠΑΝ, βρίσκει σύμφωνη και την τρόικα. “Εκτιμούν ότι διαθέτουμε πλέον ένα ευρύ πλαίσιο προστασίας της κύριας κατοικίας” ανέφερε στέλεχος του υπουργείου στον “Ελεύθερο Τύπο”.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.