Πως σχολιάζουν τα θέματα των αρχαίων τα Ενωμένα Φροντιστήρια

Πως σχολιάζουν τα θέματα των αρχαίων τα Ενωμένα Φροντιστήρια

Τα θέματα στα αρχαία Ελληνικά θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν σαφή ως προς την διατύπωσή τους και μέτριας δυσκολίας.

Στις ερμηνευτικές ερωτήσεις και κυρίως στην Β2 , η οποία αφορά τους στόχους και την λειτουργία του νόμου οι υποψήφιοι είχαν να γράψουν αρκετά και έπρεπε να κάνουν καλή διαχείρηση του χρόνου τους. Η άσκηση β3 που αφορούσε την εισαγωγή προυπέθετε καλή κατανόηση του σχολικού βιβλίου. Εύκολες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι λεξιλογικές ασκήσεις.

Το αδίδακτο κείμενο προέρχονταν από την ρητορική του Αριστοτέλη και σίγουρα είχε κάποια δυσκολία στην απόδοσή του στα Νέα Ελληνικά. Ωστόσο η γραμματική και το συντακτικό δεν παρουσίασαν ιδιαίτερες δυσκολίες.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.