Πυρκαγιά σε χαλυβουργία στον Αλμυρό Μαγνησίας

Πυρκαγιά σε χαλυβουργία στον Αλμυρό Μαγνησίας

Φωτιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία το απόγευμα του Σαββάτου σε συγκεντρωμένο σκραπ (παλιοσίδερα) στη χαλυβουργία Sovel στην Αμαλιάπολη Αλμυρού.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα magnesianews.gr, το σκραπ βρισκόταν εκτός του εργοστασίου, στο ιδιόκτητο λιμάνι της εταιρίας. Ωστόσο, μεταξύ των υλικών βρισκόταν πλαστικά, γκαζάκια, αεροζόλ και άλλα υλικά, με αποτέλεσμα ο ουρανός να γεμίσει μαύρο καπνό.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής με εννέα πυροσβέστες με πέντε οχήματα, το ένα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου. Η φωτιά έκαιγε μέχρι αργά τη νύχτα του Σαββάτου με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να προσπαθούν να την περιορίσουν, ενώ ήταν ορατή από χιλιόμετρα.

Από την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βόλου και μετά από ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, εκδόθηκε ανακοίνωση προς τους πολίτες του Βόλου και ιδιαίτερα τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, να λάβουν τα αναγκαία μέτρα αυτοπροστασίας, λόγω του πυκνού καπνού.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας