Τηλέφωνα Επικοινωνίας και καταγγελιών

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του δήμου Ρήγα Φεραίου

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του δήμου Ρήγα Φεραίου

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες.

Το 2019 είναι προ των πυλών. Ένας νέος χρόνος που όλοι μας θέλουμε να προσκομισει κάτι καλύτερο για μας και τις οικογένειές μας. Αυτό είναι και η δική μας ευχή, μέσα από την καρδιά μας, για σας. Η 14μελης ομάδα (10 δημοτικοί σύμβουλοι και 4 τοπικοί πρόεδροι) της Μείζονος Αντιπολίτευσης κι εγώ προσωπικά, σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά, υγεία και προκοπή σε σας και τους δικούς σας ανθρώπους.

Να στε σίγουροι πως το 2019 θα σας φέρει αυτό που στερηθήκατε 5 χρόνια, δηλαδή μια νέα δημοτική αρχή που θα ξαναβάλει σε τροχιά ανάπτυξης το Δήμο μας και θα ανταποκριθεί επάξια στα κελεύσματα της σύγχρονης εποχής που διανύουμε, κλείνοντας οριστικά την κακή παρένθεση των τελευταίων ετών.

Καλή χρονιά σε όλους!

Πάσχος Χαράλαμπος

Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση