Προσλήψεις στα ΜΜΜ: Πότε θα βγει η προκήρυξη για τις 650 θέσεις

0
7

Αντίστροφη μέτρηση για την πολυπόθητη προκήρυξη πρόσληψης 650 οδηγών και τεχνικών στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης, και ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, προχωρούν στις υπογραφές για την προκήρυξη η οποία εγκρίθηκε πριν από λίγες ημέρες από τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ, μετά από την αποστολή της από τον υπουργό Υποδομών, Κώστα Καραμανλή.

Έτσι, την  επόμενη εβδομάδα αναμένεται η ανάρτησή της.

Διαδικασία:

Μετά από τη δημοσίευση της προκήρυξης οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν προθεσμία 45 ημερών προκειμένου να υποβάλλουν αιτήσεις για την κάλυψη των 450 νέων θέσεων στην ΟΣΥ και των 200 στη ΣΤΑΣΥ.

Όπως έχουν αναφέρει ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Υποδομών, οι προσλήψεις θα γίνουν με διαδικασίες fast track τηρώντας τα κριτήρια που έχουν τεθεί από το ΑΣΕΠ. Ο στόχος είναι η διαδικασία να ολοκληρωθεί έως το τέλος του έτους, προκειμένου να συμπέσει χρονικά με τη σταδιακή παράδοση των 300 λεωφορείων τα οποία θα αποκτηθούν με leasing.

Να σημειωθεί, ότι η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί με το ίδιο μοντέλο που ακολούθησε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την πρόσληψη περίπου 1.500 ειδικών φρουρών και 800 συνοριοφυλάκων.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.