Προσλήψεις διμηνιτών σε Αλμυρό και Ζαγορά

Προσλήψεις διμηνιτών σε Αλμυρό και Ζαγορά

Στην πρόσληψη 14 διμηνιτών προχώρησε ο Δήμος Αλμυρού για την αποκομιδή απορριμμάτων και του ευπρεπισμού των κοινόχρηστων χώρων. Οι 14 συμβασιούχοι θα ξεκινήσουν να εργάζονται σήμερα και θα απασχοληθούν έως 31 Αυγούστου.

Στο μεταξύ, δέκα διμηνίτες θα απασχοληθούν στον Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου στην υπηρεσία καθαριότητας και αποκομιδής απορριμμάτων κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

Η διάρκεια της σύμβασής τους είναι από 19 Ιουλίου έως 18 Σεπτεμβρίου και το συνολικό κόστος για τη μισθοδοσία τους ανέρχεται σε 19.600 ευρώ.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας