Προγραμματίστηκαν οι πρώτες πτήσεις από τη Νέα Αγχίαλο

Προγραμματίστηκαν οι πρώτες πτήσεις από τη Νέα Αγχίαλο

Προγραμματίστηκαν οι πρώτες πτήσεις από το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου ενώ όπως έγινε γνωστό, απ΄το Σάββατο 14 Απριλίου ξεκινούν φέτος οι πτήσεις.

Η εταιρία Transavia France, με απευθείας πτήσεις στη γραμμή Παρίσι – Ν. Αγχίαλος θα εκτελεί πτήσεις μέχρι και τις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ την Παρασκευή 27 Απριλίου ξεκινούν οι πτήσεις της ίδιας εταιρίας, από το Άμστερνταμ μέσω Κεφαλονιάς, που θα συνεχιστούν μέχρι 29 Ιουνίου και θα επαναληφθούν από 7 Σεπτεμβρίου ως 5 Οκτωβρίου.

Το Σάββατο 28 Απριλίου ξεκινούν οι πτήσεις της Condor στη διαδρομή, Μόναχο – Ν. Αγχίαλος, που θα έχουν διάρκεια μέχρι 27 Οκτωβρίου και της TUI fly για τη πτήση Βρυξέλες- Ν. Αγχίαλος, μέχρι τις 13 Οκτωβρίου.

Από τις 9 Μαΐου μέχρι τις 10 Οκτωβρίου θα γίνονται δρομολόγια κάθε Τετάρτη, της TUI fly από Βρυξέλες για Ν. Αγχίαλο μέσω Καβάλας, ενώ από τις 18 Μαΐου μέχρι τις 19 Οκτωβρίου ξεκινούν τα δρομολόγια Λονδίνο – Ν. Αγχίαλος, μέσω Σκιάθου της Enter air.

Τέλος, στις 30 Ιουνίου μέχρι 1 Οκτωβρίου ξεκινούν τα δρομολόγια Λονδίνο – Ν. Αγχίαλος από την Easy Jet κάθε Τετάρτη και Σάββατο και από 16 Ιουλίου μέχρι 1 Οκτωβρίου τα δρομολόγια Τελ Αβίβ – Ν. Αγχίαλος από την TUS AIR κάθε Δευτέρα και Παρασκευή.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας