Ειδική ενημέρωση, μέχρι και τις 14 Ιουλίου από το ΟΠΑ

Τη δυνατότητα να ενημερωθούν οι υποψήφιοι φοιτητές για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου τους δίνει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ). Αυτή η δράση του πανεπιστημίου θα διαρκέσει για όλο το διάστημα που οι υποψήφιοι φοιτητές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα έχουν στη διάθεσή τους για να καταθέτουν τα μηχανογραφικά δελτία τους, δηλαδή από τις 21 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου 2017, και θα αφορά αποκλειστικά στα επιστημονικά αντικείμενα τα οποία υπηρετεί και προσφέρει το ΟΠΑ στο σύνολο των οκτώ προπτυχιακών τμημάτων του.

Το Γραφείο Διασύνδεσης του ιδρύματος θα παρέχει πληροφόρηση και θα απαντά στα ερωτήματα των υποψηφίων φοιτητών καθημερινά, από τις 13:00 έως τις 15:00.

Ενωμένα Φροντιστήρια

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προσεγγίσουν το Γραφείο Διασύνδεσης ΟΠΑ για τη συγκεκριμένη δράση στην τηλεφωνική γραμμή 210 8203819 και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου mihanografiko@aueb.gr.

Ακόμη, για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση www.career.aueb.gr.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.