Πορεία για το Πολυτεχνείο: Επικεφαλής του μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλ. Τσίπρας

0
179 views

Επικεφαλής του μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία του Πολυτεχνείου θα είναι ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, όπως έκανε γνωστό ο βουλευτής του κόμματος και πρώην γραμματέας, Πάνος Ρήγας. Σύμφωνα με ανάρτηση του κ. Ρήγα στο Facebook, «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται στην πορεία και θα τεθεί επικεφαλής στο μπλοκ του κόμματος. Μια απόφαση χωρίς προηγούμενο αφού είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που πρώην πρωθυπουργός συμμετέχει στην πορεία του Πολυτεχνείου».

Ο κ. Ρήγας επανέλαβε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει το φοιτητικό κίνημα και «εκδηλώνει την αντίθεση του στην παραβίαση του ασύλου και στο δόγμα της κυβέρνησης “νόμος και τάξη”».

«Ο φετινός εορτασμός ας είναι εφαλτήριο προάσπισης της δημοκρατίας μας, διαφύλαξης της ιστορικής μνήμης και διεκδίκησης ενός Πανεπιστημίου ανοιχτού στο λαό και τη νεολαία» κατέληξε ο κ. Ρήγας.

Υπενθυμίζεται ότι οι επετειακές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 46 ετών από τα επεισόδια του Πολυτεχνείου θα κορυφωθούν το απόγευμα της Κυριακής, με την καθιερωμένη πορεία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

ΠΗΓΗwww.aftodioikisi.gr
Προηγούμενο άρθροΠολυτεχνείο: Στα χέρια της ΠΑΣΠ η αιματοβαμμένη σημαία
Επόμενο άρθροΤο μήνυμα του ΚΚΕ για το Πολυτεχνείο
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαρανταπεντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.