Πολιτιστικό διήμερο στο Στεφανοβίκειο

Πολιτιστικό διήμερο στο Στεφανοβίκειο


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στεφανοβικείου διοργανώνει, υπό την αιγίδα του Δήμου Ρήγα Φεραίου, ένα διήμερο αφιερωμένο στον πολιτισμό.

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου και ώρα 21:00 σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας σε ένα “ΜΟΥΣΙΚΟ-ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ” με χορευτικές παραδόσεις από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Την Κυριακή 25 Ιουνίου και ώρα 21:30 σας περιμένουμε για να απολαύσουμε παρέα μια κωμική θεατρική παράσταση, από τη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυροβολικών Λάρισας, με τίτλο “ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ-ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας