Ξεκίνησε η επίρριψη ευθυνών. Κάθε φορά μετά από μια μεγάλη τραγωδία η ίδια ιστορία. Ποιος φταίει; Τι κάναμε; Τι δεν κάναμε; Μπορούσαμε να είχαμε κάνει τα πράγματα διαφορετικά;

Κάποιες από αυτές είναι οι πιο συχνές ερωτήσεις που ακούμε. Κάποιες άλλες θα ακολουθήσουν στη συνέχεια, αυτές που θα χρησιμοποιηθούν για συγκεκριμένες σκοπιμότητες και πρακτικές, προκειμένου να οδηγηθούμε ή να αλλάξουμε μια κατάσταση.

Μην ξεχνάμε ότι ο προεκλογικός αγώνας άτυπα ξεκίνησε.

Ενωμένα Φροντιστήρια

Ποιος θα κινήσει το πιόνι πρώτος;

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΜας τους φόρτωσαν, τους μαζέψαμε, τους ταΐζουμε: 29.000 λάθρο κάνουν τουρισμό στην Ελλάδα με τις ευλογίες Τσίπρα!
Επόμενο άρθροΉθελα τόσα να σας πω
Avatar
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαραντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.