Πιστοποιημένη παιδική χαρά τοποθετήθηκε στον αύλειο χώρο του παιδικού σταθμού Ριζομύλου Δήμου Ρήγα Φεραίου, συνολικής επιφάνειας 90 τ.μ. η οποία περιλαμβάνει πιστοποιημένα παιχνίδια κατάλληλων προδιαγραφών για τις ηλικίες των παιδιών που απασχολούνται.

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ, Χρήστος Σπαθήςδήλωσε : «Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την τοποθέτηση πιστοποιημένης παιδικής χαράς στον παιδικό Σταθμό Ριζομύλου του  Δήμου μας, αξιοποιώντας  ένα μεγάλο μέρος του αύλειου χώρου δίνοντας με τον τρόπο αυτό τη δυνατότητα στα παιδιά να απασχοληθούν με ασφάλεια κατά τον ελεύθερο χρόνο και στον εξωτερικό χώρο του παιδικού.

Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στα παιδιά όλο και καλύτερες υπηρεσίες  καλύπτοντας στο μέγιστο τις ανάγκες της ηλικίας τους.

Ενωμένα Φροντιστήρια

Στον άμεσο προγραμματισμό μας είναι η μελέτη και η τοποθέτηση αντίστοιχης πιστοποιημένης παιδικής χαράς και στον παιδικό σταθμό Βελεστίνου, όπως και η κατασκευή δύο αμμοδόχων στους δύο παιδικούς».

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.