Περιοδείες της υπ. βουλευτή Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνας Χρυσοβελώνη

0
972 views

xrisoveloni2Από την Νέα Αγχίαλο ξεκίνησε την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου τις προεκλογικές της επισκέψεις η υποψήφια Βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.   Συγκεκριμένα επισκέφτηκε τις Υπηρεσίες της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αγχιάλου και περιόδευσε σε όλη την περιοχή ανταλλάσοντας ευχές με τους κατοίκους και συζητώντας τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Οι πολίτες εξέφρασαν τις ανησυχίες τους στην κ. Χρυσοβελώνη για την οικονομική κρίση που ταλανίζει όλη την χώρα και ταλαιπωρεί την πλειονότητα των νοικοκυριών ζητώντας της να αγωνιστεί για την ανατροπή αυτής της θλιβερής κατάστασης. Η κ. Χρυσοβελώνη δεσμεύτηκε ότι θα αγωνιστεί με όλες τις δυνάμεις για την πάταξη της διαφθοράς και των μνημονιακών συστημάτων που θέρισαν τη χώρα μας και βύθισαν στην ανεργία χιλιάδες νοικοκυριά.

Το πρόγραμμα των περιοδειών συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο με επισκέψεις σε: Μικροθήβες, Αϊδίνι, Ευξυνούπολη, Πλάτανο, Σούρπη, Πτελεό, Πηγάδι, Αχίλλειο, Πορταριά και Μακρινίτσα.

Επίσκεψη σε Δημόσιες Υπηρεσίες
Την Δευτέρα 5 Ιανουαρίου η υποψήφια βουλευτής επισκέφτηκε δημόσιες υπηρεσίες του Βόλου ξεκινώντας από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, το Αστυνομικό Τμήμα Τάξης Βόλου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τα ΕΛ.ΤΑ, το Δικαστικό Μέγαρο, το Επιμελητήριο Μαγνησίας και τον Οργανισμό Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (Ο.Α.Ε.Ε.).

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε θέματα που αφορούν μισθολογικά ζητήματα των υπηρετούντων στις Ένοπλες Δυνάμεις αλλά και στις υπόλοιπες δημόσιες υπηρεσίες όπως και στα κτιριακά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πυροσβεστική Υπηρεσία αλλά το Δικαστικό Μέγαρο Βόλου.

Η κ. Χρυσοβελώνη τόνισε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής της θητείας αγωνίστηκε με συνεχείς παρεμβάσεις για τα δίκαια αιτήματα των μισθωτών όσον αφορά τις μισθολογικές μειώσεις που υπέστησαν από την Κυβέρνηση των μνημονίων όπως και για τα κτιριακά προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο το Δικαστικό Μέγαρο Βόλου αλλά και η Πυροσβεστική Υπηρεσία τονίζοντας ότι: «θα συνεχίσω να προασπίζομαι τα δικαιώματα των πολιτών, της Μαγνησίας αλλά και ολόκληρου του Έθνους μας, για μια καλύτερη Ελλάδα, για μια Ελλάδα όπως την ονειρευτήκαμε και μας αξίζει».

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια