Περασμένα μεγαλεία

Περασμένα μεγαλεία

Συναντάμε κατά καιρούς αυτοκίνητα του Δήμου που αναγράφουν στις πόρτες τους τις ονομασίες εκείνων που συνενώθηκαν και πλέον αποτελούν μία νέα οντότητα.

Φορτηγάκια, αγροτικά και μηχανήματα από τους πρώην Δήμους Κάρλας και Φερρών, εμφανίζονται με την απορία των όσων δεν γνωρίζουν τα περί Καλλικράτη να είναι εύλογη. Κάποιοι μάλιστα σταυροκοπιούνται που είναι ακόμα σε χρήση και λειτουργία.

Πάντως στο γενικότερο πλαίσιο του συμμαζέματος και της τάξης με μικρό κόστος, προτείνεται η κάλυψη με ειδικά αυτοκόλλητα των αναγραφόμενων στα οχήματα δημοτικών ενοτήτων πλέον, με το λογότυπο και την ένδειξη Δήμος Ρήγα Φεραίου.

Εκτός και εάν κάποιοι κάτι ξέρουν ή περιμένουν! Άλλωστε δεν απέχουμε και πολύ από πιθανές αλλαγές και μπρος – οπίσω αλλά Κολοκοτρωνίτσι.
Οι προσεχείς αναφορές Σκουρλέτη αναμένονται με ενδιαφέρον!

*** φωτό αρχείου

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.