Περί ΕΝΦΙΑ

0
6


Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο. Όπως με τον ΕΝΦΙΑ έτσι και με τα τέλη κυκλοφορίας το Υπουργείο οικονομικών, αφού μας φλόμωσε σε διαρροές και μελέτες τελικά δεν άλλαξε τίποτα, γιατί όπως με «θράσος» ανακοίνωσε η οποία αλλαγή φέτος θα ήταν πρόχειρη.

Και του χρόνου θα μας λένε ξανά τα ίδια, αν δε αλλάξει η κυβέρνηση και έρθουν άλλοι, θα τους βρίζουν γιατί δεν τα έκαναν, πετώντας ο ένας το μπαλάκι στον άλλον. Μας δουλεύουν όλοι, όλους κανονικότατα.

Τι μελετούσαν τόσους μήνες και προς τι οι τόσες δηλώσεις; Έτσι ακριβώς και με τους φόρους των ακινήτων η ίδια τακτική. Τάζουμε όλο το χρόνο αλλαγές και στο τέλος δεν αλλάζει τίποτα.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΔημοσιότητα για όλους
Επόμενο άρθροΤο Απολυτίκιο του Αγίου Δημητρίου
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαρανταπεντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.