Πατέρας βίασε την κόρη του επάνω στο νυφικό κρεβάτι

Πατέρας βίασε την κόρη του επάνω στο νυφικό κρεβάτι

Μια ιστορία που έφτασε στις δικαστικές αίθουσες συγκλονίζει τη Δανία. Ένας 50ρης πατέρας βίασε την 20χρονη κόρη του το πρώτο βράδυ του γάμου του, επάνω στο νυφικό κρεβάτι.

Όλα εξελίχθηκαν ως εξής. Ο πατέρας (το όνομα του οποίου η daily mail δεν δίνει στη δημοσιότητα) είχε πιει πολύ. Μα πάρα πολύ. Μόλις είχε ξαναπαντρευτεί. Από τον προηγούμενο γάμο του είχε αποκτήσει μια κόρη η οποία είναι 20 χρονών. Για χρόνια δεν είχαν καμία επικοινωνία, μέχρι που αποφάσισε να την προσκαλέσει στον γάμο του.

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του γλεντιού που έγινε σε μια βίλα στην περιοχή Κόλντιγκ της Δανίας, η 20χρονη κόρη έπαθε δηλητηρίαση δεν αισθανόταν καλά και αποσύρθηκε για να κοιμηθεί.

Μπέρδεψε τα δωμάτια όμως και πήγε και ξάπλωσε στη νυφική σουίτα.

Αργότερα όταν το νιόπαντρο ζευγάρι ανέβηκε επάνω στη σουίτα για να κοιμηθεί, ήταν και οι δυο τόσο πολύ μεθυσμένοι για να κάνουν κάτι περισσότερο που ξάπλωσαν και αμέσως τους πήρε ο ύπνος. Το κρεβάτι ήταν μεγάλο και κανείς δεν κατάλαβε ότι στην άλλη του πλευρά κοιμόταν η 20χρονη κόρη του άνδρα.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στη δίκη, γύρω στις 5.00 το ξημέρωμα ο άνδρας άλλαξε πλευρό, μισοξύπνησε και άρχισε να χαιδεύει την ίδια του την κόρη. Εκείνη από τη δηλητηρίαση κοιμόταν. Ξύπνησε με ένα βάρος επάνω της και είδε τον πατέρα της με θολωμένο βλέμμα να της χαιδεύει έντονα το στήθος.

Δεν μπορούσε να αντιδράσει

Όπως κατέθεσε το θύμα : «Είχε πέσει επάνω μου και με χαίδευε στο στήθος. Κάποια στιγμή με βίασε. Ήμουν καταβεβλημένη από τη δηλητηρίαση και δεν μπορούσα να τον αποθήσω. Ακολούθησε σεξουαλική επαφή παρά το γεγονός ότι τον ικέτευα να σταματήσει. Δεν με άκουγε.»

Ο θύτης πατέρας κατέθεσε πως λυπάται και πως ήταν λάθος. «Μπέρδεψα την (το όνομα της κόρης του) με τη νέα σύζυγο μου» είπε στους δικαστές οι οποίοι τον καταδίκασαν σε 2μιση χρόνια στη φυλακή για βιασμό.

Η μοναδική επικοινωνία που είχε ο βιαστής με την κόρη του ήταν ένα γράμμα που του έστειλε στη φυλακή: «Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει κάθε επικοινωνία μεταξύ μας» του έγραψε.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας