Παραιτήθηκε η Νατάσα Οικονόμου από το Κίνημα Αλλαγής

Παραιτήθηκε η Νατάσα Οικονόμου από το Κίνημα Αλλαγής

Με μία σύντομη και απόλυτη επιστολή της στη 1.40 τα ξημερώματα της Τρίτης, η επικεφαλής της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης» Νατάσα Οικονόμου, ανακοίνωσε την παραίτησή της από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής στη Μαγνησία για λόγους αρχής, όπως η ίδια επικαλείται.

Η κ. Οικονόμου συμμετείχε κανονικά μέχρι και χθες σε όλες τις διαδικασίες επιλογής υποψηφίου δημάρχου, ενώ με παρέμβασή της επιτέθηκε στο ΚΙΝΑΛ για τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν.

Στο παρασκήνιο της παραίτησης, αξίζει να σημειωθεί ότι το τοπικό ΚΙΝΑΛ είχε προτείνει στην κ. Οικονόμου να ηγηθεί ενός ψηφοδελτίου για τον Δήμο Βόλου κι εκείνη αρνήθηκε. Δεν κατέθεσε όμως και καμία άλλη πρόταση για πρόσωπα και συνεργασίες μέχρι και σήμερα.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας