Παρέμβαση Β. Νουλέζα για τον ηληκιωμένο από τα Φάρσαλα που ζει χωρίς ρεύμα και θέρμανση

Παρέμβαση Β. Νουλέζα για τον ηληκιωμένο από τα Φάρσαλα που ζει χωρίς ρεύμα και θέρμανση

Εξοργίζομαι και συγκλονίζομαι με την δυσάρεστη είδηση ένας ηλικιωμένος άνθρωπος στα Φάρσαλα με τόσο χαμηλές θερμοκρασίες, να διαβιεί χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και θέρμανση.

Να διακομίζεται με υποθερμία. Αδιανόητο. Αδιανόητο εν έτει 2019 να μην υπάρχει κοινωνική πρόνοια ή μέριμνα για αυτόν τον συνάνθρωπο μας.

Απευθύνω έκκληση στον κ. Δήμαρχο Φαρσάλων να φροντίσει για την άμεση στέγαση υπό ανθρωπινότερες συνθήκες αυτού του ηλικιωμένου.

Την ενεργοποίηση της κοινωνικής μέριμνας και κάθε αρμόδιας υπηρεσίας ώστε να εξασφαλιστεί μία μόνιμη στέγη με τα στοιχειώδη για αυτόν τον εγκατελειμένο, ξεχασμένο άνθρωπο τρίτης ηλικίας πού δεν έχει το προνόμιο να είναι πρόσφυγας ώστε να τρέξει μια ΜΚΟ ή να ενδιαφερθεί η Κυβέρνηση.

Απεθύνω έκκληση στον αρμόδιο Υπουργό Υγείας αλλά και στην τοπική κοινωνία και τον Ιατρικό Σύλλογο. Είναι ζήτημα ανθρωπισμού.

ΓΙΑΤΙ η δημοτική αρχή να μην καταγράφει τέτοια περιστατικά και να ενδιαφέρεται; Να έχει υποδομές σε περιπτώσεις παγετώνος και θερμοκρασιών κυριολεκτικά Ανταρκτικής να πεθαίνουν άνθρωποι δίπλα μας; Έχουν ευθύνη.

Αν τυχόν διαπιστώσω ότι ουδείς ενδιαφέρθηκε θα αποστείλλω Αναφορά Καταγγελία στην Εισαγγελική Αρχή για την εγκληματική αδιαφορία όλων.

Ντροπή ειλικρινά!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ

Δικηγόρος

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας