Παράταση πληρωμής ασφαλίστρων ΟΓΑ

Παράταση πληρωμής ασφαλίστρων ΟΓΑ

Επιστολή του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτριος Νασίκας με επιστολή του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Ευάγγελο Αποστόλου ζητά παράταση για την πληρωμή ασφαλιστικών εισφορών του ΟΓΑ.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι:

«Κύριε Υπουργέ,
Από την αρχή της εβδομάδας οι αγρότες του Δήμου μας άρχισαν να παραλαμβάνουν τα ειδοποιητήρια για την πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών του α΄ εξαμήνου 2015. Δυστυχώς όμως οι εισφορές θα πρέπει να καταβληθούν έως τις 30/11/2015 δηλ. σε 5 μόλις ημέρες. Υπάρχουν δε αρκετοί αγρότες οι οποίοι δεν έχουν παραλάβει ακόμη τα ειδοποιητήρια.

Όπως γνωρίζετε η οικονομική συγκυρία που διέρχεται ο αγροτικός κόσμος είναι εξαιρετικά δύσκολη. Η πλειονότητα των αγροτών είτε δεν έχει διαθέσει ακόμη τα προϊόντα της, είτε δεν έχει πληρωθεί ακόμη από τους εμπόρους.

Επίσης στους αγρότες δεν έχει καταβληθεί ακόμη η προκαταβολή της ενιαίας ενίσχυσης του έτους 2015 αλλά και μια σειρά άλλων αγροτικών πληρωμών όπως εξισωτική αποζημίωση, αγροτικό πετρέλαιο, βιολογικά, αποζημιώσεις από φυσικές καταστροφές κ.λ.π.

Για τους παραπάνω λόγους σας ζητώ να δοθεί παράταση στις πληρωμές των ασφαλιστικών εισφορών των αγροτών τουλάχιστον κατά ένα μήνα μέχρι 31/12/2015. Θεωρώ το αίτημα των αγροτών δίκαιο και επιβεβλημένο και είμαι σίγουρος πως τόσο εσείς όσο και η διοίκηση του ΟΓΑ θα σταθείτε για ακόμη μία φορά στο πλευρό των αγροτών και θα ικανοποιήσετε το αίτημά τους».

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας