Παράταση για την κωμωδία “Σαλάτα με σως αγριοκέρασο” της Πειραματικής Σκηνής

  0
  199 views

  Λόγω της μεγάλης προσέλευσης των θεατών στην παράσταση της Πειραματικής Σκηνής με το έργο «Σαλάτα με σως αγριοκέρασο» της Βολιώτισας Καλλιόπης Παπουτσή το κοινό της πόλης θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει την παράσταση την Κυριακή 5 και Δευτέρα 6 Ιανουαρίου στις 8.00 μ.μ. στο Θέατρο της Πειραματικής Σκηνής (Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας).

  Πρόκειται για μια κωμωδία που σατιρίζει και καυτηριάζει τις διαστάσεις που έχει πάρει ο σύγχρονος τρόπος επικοινωνίας και το πόσο εξαρτώμενοι είμαστε στις προσωπικές μας σχέσεις από τα online κοινωνικά δίκτυα.
  Η συγγραφέας μέσα από πικάντικους και καυστικούς διαλόγους φέρνει στο προσκήνιο την ελεγχόμενη και προσεγμένη εικόνα που δημιουργούμε στα social media, ώστε να γινόμαστε αρεστοί, τους δεσμούς που διατηρούμε με άγνωστους διαδικτυακούς φίλους, αλλά και τη θετική συνεισφορά του διαδικτύου ανάλογα τη χρήση, ώστε να μειωθεί το αίσθημα της κοινωνικής απομόνωσης.

  Τέσσερις άνθρωποι δύο οικογενειών, γείτονες στην ίδια πολυκατοικία βιώνουν τη μοναξιά και τη λαχτάρα να καλύψουν τα συναισθηματικά τους κενά. Δύο αδερφές, ένας φιλόλογος και μία κόρη, ο καθένας από αυτούς αναζητά με τον δικό του τρόπο τη φιλία, τον έρωτα, τον γάμο. Οι ζωές στην πραγματικότητα και τον πλασματικό κόσμο του ίντερνετ. Όμως, όταν τα πράγματα μπερδεύονται και οι ρόλοι αντιστρέφονται, όταν οι ηθικές αρχές καταπατούνται, όταν οι δικτυακές γνωριμίες θολώνουν την κρίση και αυτό που απορρίπταμε γίνεται επιθυμία, τότε όλα μπορούν να συμβούν.
  Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Δημήτρη Πανταζή, σκηνικά Μαρίας Ζαχαριά, κοστούμια Βασιλικής Μπέλιου, μουσική Γρηγόρη Σουλτάνη, φωτισμούς Δημήτρη Δημητριάδη, φωτογραφίες Αλκιβιάδη Μαρούγκα.
  Τους ρόλους ερμηνεύουν (με σειρά εμφάνισης) οι: Νάνσυ Λούμπαρδου, Δημήτρης Πανταζής, Θεοδώρα Νονόγλου, Θάλεια Κόγκα.
  Η πώληση εισιτηρίων γίνεται μια ώρα πριν την παράσταση στο ταμείο του Θεάτρου. Οι τιμές του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ και 5 ευρώ μαθητικό, φοιτητικό, ανέργων.
  Τηλέφωνο για πληροφορίες 6944388045.
  Η παράσταση είναι υπό την αιγίδα του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου.

  Print Friendly, PDF & Email

  Σχόλια

  σχόλια