Πανικός σε λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Λάρισας για επιβάτη με μηνιγγίτιδα! – Παρενέβησαν δύο υπουργοί!

Πανικός σε λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Λάρισας για επιβάτη με μηνιγγίτιδα! – Παρενέβησαν δύο υπουργοί!

Ώρες αγωνίας έζησαν το πρωί της Παρασκευής οι επιβάτες πρωινού δρομολογίου του υπεραστικού ΚΤΕΛ Λάρισας από την Αθήνα για τη Θεσσαλική πρωτεύουσα.

Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ένας επιβάτης του λεωφορείου, Πακιστανικής καταγωγής, αισθάνθηκε αδιαθεσία. Άμεσα, ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα ενώ η γιατρός κ. Ειρήνη Τζιαστούδη που συνταξίδευε, έσπευσαν για βοήθεια. Όπως διαπιστώθηκε, ο άντρας έπασχε από φυματιώδη μηνιγγίτιδα, κάτι που προκάλεσε για αρκετά λεπτά πανικό.

Άμεσα ειδοποιήθηκε από τον οδηγό του λεωφορείου το ΕΚΑΒ, ενώ κατά μαρτυρίες, από το προσωπικό του τηλέφωνο άλλος επιβάτης επικοινώνησε με τον υπουργό Ανάπτυξης και πρώην υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, η οποίος με τη σειρά του ειδοποίησε και ενημέρωσε για την υπόθεση τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Όπως προέκυψε, ο Πακιστανός νοσηλεύονταν με τη συγκεκριμένη ασθένεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, από το οποίο και μετέβη στην Αθήνα για να συγκεντρώσει προσωπικά έγγραφα που κρίθηκαν απαραίτητα για τη νοσηλεία του, καθώς όπως ξεκαθαρίστηκε από το νοσηλευτικό ίδρυμα, η νόσος του δεν είναι μεταδοτική.

Ο Πακιστανός μετέβη στην Αθήνα, αλλά στην επιστροφή του αισθάνθηκε αδιαθεσία που είχε ως αποτέλεσμα να ακολουθήσουν τα παραπάνω.

Παρά τις διαβεβαιώσεις όμως ότι η συγκεκριμένη μορφή μηνιγγίτιδας δεν είναι μεταδοτική, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο, τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Να σημειωθεί πως μεταξύ άλλων, στο λεωφορείο επέβαιναν και μαθητές με καθηγητές στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής.

Τελικά το δρομολόγιο συνεχίστηκε με περίπου μιάμιση ώρα καθυστέρηση.

newsroom nlarissa.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας