Πανελλαδική πρωτιά για μαθητή του ΓΕΛ Βελεστίνου

Αρίστευσε πετυχαίνοντας το απόλυτο άριστα σε Μαθηματικά και Φυσική

Πανελλαδική πρωτιά για μαθητή του ΓΕΛ Βελεστίνου

Πανελλαδική πρωτιά κατάφερε και πέτυχε μαθητής του ΓΕΛ Βελεστίνου, που αρίστευσε πετυχαίνοντας το απόλυτο άριστα σε Μαθηματικά και Φυσική.

Μάλιστα η διευθύντρια και οι καθηγητές του ΓΕΛ Βελεστίνου εξέδωσαν συγχαρητήρια επιστολή , στην οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων, ότι «η Διευθύντρια & ο Σύλλογος του ΓΕΛ Βελεστίνου νιώθουν την επιθυμία να συγχαρούν δημόσια τον μαθητή του σχολείου Απόστολο Μπατακόγια του Βασιλείου για την επιτυχία του στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019 στην Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών (2ο Επιστημονικό Πεδίο), ο οποίος αρίστευσε συγκεντρώνοντας 18.860 μόρια και πέτυχε το απόλυτο άριστα (100/100) σε δύο παραδοσιακά δύσκολα μαθήματα, Μαθηματικά και Φυσική. Τα δύο 20άρια στα Μαθηματικά και τη Φυσική καθιστούν το σχολείο του, ως δημόσιο σχολείο, υπερήφανο για την πανελλαδική πρωτιά του, καθώς αυτά συνοδεύονται από το ανάλογο ήθος του παιδιού. Παράλληλα, ο Σύλλογος συγχαίρει και όλους τους μαθητές/τριες της Γ’ τάξης που παραδοσιακά, για πολλοστή συνεχή χρονιά, κρατούν τον πήχη ψηλά, με ποσοστό επιτυχίας 85/100 στις Πανελλαδικές Εξετάσεις».

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας