Πανελλήνιες εξετάσεις. Το μήνυμα του karla.news στου μαθητές

0
3

Παιδιά μας, με μία ακόμα σχολική χρονιά να φτάνει στο τέλος της, καλείστε να δώσετε τον δικό σας αγώνα στη διάρκεια των φετινών πανελλήνιων εξετάσεων. Τώρα είναι η κορύφωση των προσπαθειών σας. Στο δύσκολο δρόμο που έχετε να διανύσετε τις επόμενες μέρες χρειάζεται ηρεμία, συγκέντρωση, ισορροπία, πίστη στις δυνατότητές σας και στήριξη από όλους μας.

Ώς διαχειριστής αλλά και όλη η παρέα τούτου εδώ του blog, .. . σας ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους σας και στον καθένα ξεχωριστά, τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου μας, που διαγωνίζονται στις πανελλήνιες εξετάσεις, να έχετε δύναμη και καλή επιτυχία.

Κάθε σας βήμα ας είναι μια νέα αρχή, που θα γεμίζει χαρά τόσο εσάς τους ίδιους όσο και τους γονείς σας, που βρίσκονται πάντα δίπλα σας και σας στηρίζουν.

Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα δεν δικαιώσει τις προσπάθειές σας, δεν πρέπει να απογοητευτείτε, αλλά να οπλιστείτε με ακόμα περισσότερη δύναμη και υπομονή για να διεκδικήσετε τους στόχους σας και να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις της ζωής, που είναι πολλές και ασφαλώς δεν τελειώνουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Από όλους εμάς εδώ …

Καλή Επιτυχία σε όλους σας

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.