Παναθηναϊκός: «Κολλάει» του Ζαχίντ

Παναθηναϊκός: «Κολλάει» του Ζαχίντ

Ο κυπριακός σύλλογος παραχωρεί τον Νορβηγό εξτρέμ δανεικό αλλά αυτή την στιγμή ζητά από τον Παναθηναϊκό να καλύψει και τις 400.000 ευρώ του συμβολαίου του. Και σε αυτή την περίπτωση κάνει υπομονή το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε επαφή με τον ΑΠΟΕΛ για τον δανεισμό του Ζαχίντ, όπως έχουν αποκαλύψει στην Κύπρο, αλλά ακόμη και σε αυτή την περίπτωση οι δυσκολίες είναι μεγάλες για το «τριφύλλι» που παλεύει αυτό το καλοκαίρι να ενισχυθεί έχοντας ένα σχεδόν… άδειο πορτοφόλι. Οι «πράσινοι» θέλουν τον ποδοσφαιριστή που καλύπτει τα θέλω του Γιώργου Δώνη αλλά για την ώρα ο ΑΠΟΕΛ αξιώνει από το «τριφύλλι» να καλύψει ολόκληρο το συμβόλαιο του παίκτη. Αυτό αγγίζει τις 400.000 ευρώ, ποσό που… τρυπάει το ταβάνι των 250.000 ευρώ που έχει στην διάθεσή του ο Νίκος Νταμπίζας ως ανώτατο όριο προσφοράς.

Όπως σε όλες τις περιπτώσεις, έτσι και σε αυτή ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κάνει πολλά. Παίζει το παιχνίδι της υπομονής, καθώς τα πάντα θα εξαρτηθούν από τον κυπριακό σύλλογο. Στην περίπτωση του Κατελάρη ο Παναθηναϊκός όσο και να περίμενε δεν είχε ελπίδες, μιας και οι «πράσινοι» της Κύπρου δεν παραχώρουσαν τσάμπα τον διεθνή μέσο που τελικά παρέμεινε στην ομάδα. Σε αυτή του Ζαχίντ υπάρχει ο κίνδυνος να προκύψει πρόταση από ομάδα που να ικανοποιεί οικονομικά τον ΑΠΟΕΛ και ο Παναθηναϊκός να σβήσει από την λίστα του και αυτή την περίπτωση.

Πηγή: gazzetta.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας