Με την πεποίθηση ότι τα βιβλία για παιδιά και τα ίδια τα παιδιά αξίζουν ειδικής προσοχής, καθιερώνεται ειδικό ένθετο στην καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή του Bookia.gr για το βιβλίο «Μένουμε Σπίτι με τους συγγραφείς μας… live!»
Αρχισυντάκτης του ειδικού ένθετου αναλαμβάνει ο βραβευμένος συγγραφέας και εκπαιδευτικός Διονύσης Λεϊμονής, ο οποίος έχει να επιδείξει πλούσιο έργο στη συγκεκριμένη κατηγορία βιβλίων και είναι σε διαρκή επαφή με τα παιδιά, με την εκπαιδευτική του ιδιότητα, αλλά και ως συγγραφέας επισκεπτόμενος σχολεία.

Κάθε Δευτέρα λοιπόν, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 27 Απριλίου, στις 6.30 μ.μ., το «Παιδικό-Εφηβικό Βιβλίο» έχει τη δική του ώρα για την παρουσίαση συγγραφέων και βιβλίων για παιδιά, με πρώτο καλεσμένο τον συγγραφέα, τηλεοπτικό παρουσιαστή και δημοσιογράφο Χρήστο Δημόπουλο, για μία συζήτηση πάνω στα έργα του για παιδιά, αλλά και τις τηλεοπτικές του εκπομπές παλαιότερα και τώρα.

Σκοπός της εκπομπής είναι να συμβάλει στη διατήρηση της επικοινωνίας των ανθρώπων του βιβλίου με τους αναγνώστες με έναν τρόπο πολύ κοντά στη φυσική επαφή και επιπλέον να ενισχύσει το μήνυμα «Μένουμε Σπίτι» όχι ως εντολή, αλλά ως συμπέρασμα.

Ενωμένα Φροντιστήρια
Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.