“Παγοδρόμιο” ο Δήμος Ρήγα Φεραίου – Ολονύκτιες προσπάθειες να αποκατασταθεί η κατάσταση στο οδικό δίκτυο

“Παγοδρόμιο” ο Δήμος Ρήγα Φεραίου – Ολονύκτιες προσπάθειες να αποκατασταθεί η κατάσταση στο οδικό δίκτυο

Μεγάλα προβλήματα δημιούργησε σε όλη την έκταση του

Δήμου Ρήγα Φεραίου, το σπάνιο φαινόμενο της «παγωμένης βροχής» που άρχισε να πέφτει γύρω στις 6:30 το απόγευμα, μετατρέποντας κεντρικούς και επαρχιακούς δρόμους σε πραγματικό παγοδρόμιο. Από την ώρα εκείνη και καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, αλλά και σήμερα το πρωί, τέσσερα συνεργεία του Δήμου Ρήγα Φεραίου μαζί με συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας έριχναν αλάτι για να αποκατασταθεί η βατότητα των δρόμων, τόσο για τα οχήματα, όσο και για τους πεζούς.

Η βατότητα των κεντρικών οδικών αρτηριών αποκαταστάθηκε, αλλά μέχρι και το πρωί υπήρχαν προβλήματα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο και κυρίως σε σημεία του όπου δεν «βλέπει» εύκολα ο ήλιος.

Εξαιτίας της κατάστασης αυτής και της επικινδυνότητας που ενέχει, από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου λήφθηκε απόφαση, να μην λειτουργήσει σήμερα, κανένα σχολείο σε όλη την επικράτεια του Δήμου.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας