Πίτα League! Το κρέας στα καλύτερά του !

Αξίζει μια στάση στον πεζόδρομο

Πίτα League! Το κρέας στα καλύτερά του !

Ό,τι είναι για τον φίλαθλο η Barcelona, είναι ο πεζόδρομος για τον κρεατοφάγο. Επειδή όμως δεν μπορείς να «σπάσεις» το φαγητό σου όπως ο φίλαθλος που πάει σε 2-3 tv, αν είναι να διαλέξεις μια ψησταριά, ας είναι αυτή του Αλέξη και του Δημήτρη, εκεί που ο κυρ-Γιάννης μεγαλουργεί πάνω σε μια τεράστια ψησταριά. Τα πάντα από κρέατα της ώρας, μερακλίδικα ψημένα και, σε τιμές που ξεχνάς για λίγο τη μνημονιακή δυστοπία.

Πίτα League!

Εκεί που είναι κάθε μέρα Πάσχα και δε χρειάζεσαι αφορμή για μια σεβαστή μερίδα παιϊδάκια. Φυσικά στα ίδια υψηλά standards παίζουν και όλοι οι «υπασπιστές» του κρέατος, δηλαδή το εξοχότατα σουβλάκια χοιρινά και κοτόπουλου, μπιφτεκάκια χειροποίητα, σουζουκάκια, “καλίγραμμες” πανσέτες και φυσικά το φίνο πρόβειο του σουβλάκι.

Μην ξεχνάμε ότι οι τιμές του είναι κάτι παραπάνω από τιμιότατες.

Η ίδια ποιότητα μπορεί σε λίγα λεπτά να “ταξιδέψει” και στο σπίτι σου.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας