Σε αυστηροποίηση των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό αναμένεται να προχωρήσει η ελληνική κυβέρνηση θεωρείται θέμα ωρών. Ενόψει του Πάσχα 2020, η κυβέρνηση σκέφτεται να αξιοποιήσει τις φορολογικές δηλώσεις που αποδεικνύουν τον μόνιμο τόπο κατοικίας των πολιτών, προκειμένου να ελεγχθεί αποτελεσματικότερα τυχόν απόπειρα μαζικής εξόδου προς την περιφέρεια κατά την εορταστική περίοδο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίας «Καθημερινή», το συγκεκριμένο μέτρο που ήδη εφαρμόζεται για τη μετακίνηση στα νησιά, είναι ένα από τα ισχυρότερα σενάρια που έχουν πέσει στο τραπέζι και επεξεργάζεται ο πρωθυπουργός, καθώς η περίοδος του Πάσχα θα αποτελέσει ένα μεγάλο κρας τεστ στην προσπάθεια αναχαίτισης του κορονοϊού.

Παράλληλα, βέβαιη πρέπει να θεωρείται γη ενίσχυση των μέτρων αστυνόμευσης αλλά και η ενεργοποίηση του χρονικού περιορισμού στις μετακινήσεις και του πλαφόν στη συχνότητα που μπορεί κάποιος να βρεθεί εκτός σπιτιού.

Ενωμένα Φροντιστήρια
Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.