Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κερασιωτών κόβει την κουλούρα του

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κερασιωτών κόβει την κουλούρα του

Ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Κερασιωτών Πηλίου προσκαλεί όλα τα μέλη του, καθώς και τους φίλους της Κερασιάς να παραβρεθούν στη κοπή της πατροπαράδοτης κουλούρας για το νέο έτος του 2019. Η κοπή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 στο κεντρικό καφενείο – ψησταριά, στην πλατεία της Κερασιάς.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος, όπως κάθε χρόνο τηρώντας το έθιμο της κοπής της κουλούρας καλωσορίζει το νέο έτος ευχόμενος να είναι γόνιμο, παραγωγικό και πλούσιο σε ιδέες, δράσεις και εκδηλώσεις που θα τιμούν και θα σέβονται την παράδοση, το πολιτισμό και την ιστορία του χωριού. Να σημειώσουμε ότι μετά τη λήξη της εκδήλωσης του Συλλόγου θα επακολουθήσει γλέντι με μουσικό σχήμα που έχει διαθέσει το φιλόξενο κατάστημα.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας