Τηλέφωνα Επικοινωνίας και καταγγελιών

«Ο Παναθηναϊκός θα διαγράψει τα χρέη του το 2020»

Αυτό φέρεται να προβλέπει ο φάκελος που κατέθεσε η ΠΑΕ για να πάρει την άδεια

«Ο Παναθηναϊκός θα διαγράψει τα χρέη του το 2020»

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχουν επηρεάσει και το αγωνιστικό κομμάτι, με πιο… απτό παράδειγμα το -6 με το οποίο αναγκάστηκε η ομάδα να ξεκινήσει την πορεία της στην τρέχουσα Super League, σε μια μεταβατική περίοδο που το σύνολο στηρίζεται και σε αρκετά παιδιά από την «πράσινη» Ακαδημία.

Οι υποστηρικτές της ομάδας γνωρίζουν ότι δύσκολα για το ποδοσφαιρικό τμήμα θα έρθουν οι παλιές καλές εποχές, εάν δεν βρεθεί λύση σε αυτό το κομμάτι. Κάτι που σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη» εκτιμάται πως θα συμβεί μέσα στο 2020, όταν η εταιρεία ενδέχεται να έχει απαλλαγεί οριστικά από τα «βαρίδια» του παρελθόντος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, στον φάκελο που κατατέθηκε για την αδειοδότηση του «τριφυλλιού», προβλέπεται πως τα χρέη που αγγίζουν τα 23 εκατ. ευρώ θα έχουν εξαλειφθεί σε ενάμισι χρόνο. Το πλάνο που κατατέθηκε, περιλαμβάνει τα έσοδα από εισιτήρια, χορηγούς, τηλεοπτικό συμβόλαιο και πιθανή πώληση παίκτη, ενώ αναφέρει πως το μπάτζετ της ομάδας θα έχει μια μικρή αύξηση της τάξης του 5%, με ταυτόχρονες αυξήσεις μετοχικών κεφαλαίων, ώστε να καλυφθούν τα χρέη.

Επιπλέον, σημειώνεται ότι στην αγωνιστική χρονιά που διανύουμε μπήκαν 25,5 εκατομμύρια ευρώ για να μειωθεί το χρέος, να εξοφληθούν ή διακανονιστούν παλιές οφειλές, ώστε να εξασφαλιστεί η άδεια και να μην υπάρξουν οι περσινές συνέπειες.

Πηγή: newsbeast.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση