Την αντίδραση μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ προκάλεσε το ύφος της επιστολής του Ολυμπιακού, η οποία με αφορμή θέματα που επρόκειτο να συζητηθούν και αφορούν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και χωρίς να έχει ληφθεί απόφαση,

έκανε λόγο για «δόλια συμπεριφορά» και σκοπιμότητες εκ μέρους της ΕΠΟ απειλώντας με προσφυγή «στις εισαγγελικές αρχές, στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια» σε περίπτωση που η ΕΠΟ λάμβανε απόφαση διαφορετική από τις επιθυμίες του Ολυμπιακού.

Προσέξτε: Ο Ολυμπιακός που ζήτησε από τη Σούπερ Λιγκ να υποβιβάσει τον ΠΑΟΚ και τη Ξάνθη επειδή προσέφυγε στο ΣτΕ κατά του πορίσματος της ΕΕΑ, απειλεί την ΕΠΟ με προσφυγή στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια αν η τυχόν απόφαση δεν είναι του γούστου του!

Ενωμένα Φροντιστήρια

Τα μέλη της ΕΕ της ΕΠΟ αντέδρασαν στο περιεχόμενο της επιστολής το οποίο χαρακτηρίστηκε «υβριστικό», ενώ μεταξύ άλλων ειπώθηκε ότι η επιστολή πρέπει να καταγγελθεί, ότι υπάρχει τμήμα της που εκβιάζει τα μέλη της ΕΠΟ και θυμίζει εποχές επταετίας και ότι δεν γίνεται η εκλεγμένη διοίκηση της ομοσπονδίας να δέχεται απειλές τέτοιου τύπου.

Την επιστολή υπογράφει ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης που είναι και μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ, όμως δεν ήταν παρών για να δώσει εξηγήσεις.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.