Τηλέφωνα καταγγελιών

Ο Μύλος των Ξωτικών προσκαλεί στη μεγαλύτερη γιορτή χαράς και αγάπης

Στα Τρίκαλα φωταγωγήθηκε το πιο ψηλό φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ο Μύλος των Ξωτικών προσκαλεί στη μεγαλύτερη γιορτή χαράς και αγάπης

Το πιο υψηλό χριστουγεννιάτικο φυσικό δέντρο της χώρας φωτίστηκε! Στα Τρίκαλα, προσκαλεί και περιμένει όλους τους φίλους των γιορτών της χαράς και της αγάπης, να ζήσουν στιγμές μοναδικές στον 8ο Μύλο των Ξωτικών.
Το απόγευμα της τελευταίας ημέρας του Νοεμβρίου και της πρώτης για τη μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή στη χώρα, ήταν μαγικό. Χιλιάδες τρικαλινοί και επισκέπτες στην κεντρική πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου των Τρικάλων, με το έναυσμα του Δημάρχου Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, μέτρησαν αντίστροφα για τη φωταγώγηση. Φως, χαρά, χαμόγελα, αγάπη, σε μια γιορτή που ξεκίνησε στις 30 Νοεμβρίου και μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019 φιλοξενείς τους νέους και παλιότερους φίλους, όλων των ηλικιών.

Ηδη η πρόγευση για τους επισκέπτες δόθηκε με τις μαγικές στιγμές στην κεντρική πλατεία, με τη μουσική, τα ξωτικά, τα αγγελάκια… Και μαζί με δεκάδες εκπλήξεις, τη δωρεάν είσοδο, τις δωρεάν δράσεις και όλους τους συντελεστές, το φετινό «Ταξίδι στα Χριστούγεννα του κόσμου» μας καλεί να βρεθούμε στις γωνιές της γης από το πιο όμορφο πάρκο της Ελλάδας.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση