Ο ελληνισμός ψηφίζει ΟΧΙ

0
745 views

oxi-leme-sto-dimopsifisma1Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης

Το δημοψήφισμα δεν θα προκαλέσει διχασμό , όπως λένε οι γνωστοί «πατριώτες» που κατέστρεψαν την Ελλάδα, αλλά ομοψυχία για…
απαλλαγή από όσα σαφώς περιγράφει, ο εξαίρετος συνάδελφος κ. Σταμπολιάδης. Και πλην της σωτηρίας, θα αποκαταστήσει την Εθνική αξιοπρέπεια των Ελλήνων.

Όχι την υπερηφάνεια, γιατί ο Ελληνισμός, πλην των διαχρονικά προδοτών, ήταν πάντα υπερήφανος

Πολλοί εις τα τέσσερα επί 5 χρόνια «πατριώτες», οι γνωστοί, αντί να δουν τι θα συνέβαινε αν γινόντουσαν δεκτά τα εξοντωτικά μέτρα (με βάση την εμπειρία 5 χρόνων οριστική υποδούλωση και ο σίγουρος ο αφανισμός του Ελληνισμού στα πλαίσια της νέας Τάξης), διασπείρουν τον φόβο για το τι θα γίνει μετά.

Προφανώς το μετά, δεν μπορεί να είναι η αυτοκτονία των «αγορών». Τίποτε άλλο προς το παρόν.

Όποιο κόμμα της αντιπολίτευσης, ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή, τα άλλα είναι μη αναστρέψιμα εις τα τέσσερα στον Σουλτζ «πατριωτικά», συνεχίσει να αντιμετωπίζει το θέμα, με στενή πολιτικάντικη για στενό κομματικό του δήθεν όφελος, νοοτροπία, θα εξαφανιστεί.

Τα κόμματα αυτά δείχνουν να ήθελαν την καταστροφή του Ελληνισμού δια νέου μνημονίου, που προσπάθησαν να επιβάλουν οι απατεώνες, για να έρθουν δήθεν μετά, ως «σωτήρες».

Τέλος είναι σαφές ότι ο εκβιασμός για οριστική υποδούλωση του Ελληνισμού, είχε σχεδιαστεί μαζί με τους εδώ «πατριώτες γερμανούς» ΣαμαροΒενιζέλους.

Για αυτό ο πλήρως ενήμερος, ο του Ράιχενμπαχ Άδωνις, μιλούσε από την αρχή προ μηνών, για το νέο μνημόνιο που πίστευε ότι θα μας επέβαλλαν.

Και ανέμενε, μαζί με τους άλλους «πατριώτες γερμανούς», άθλια, να το «διασκεδάσει»

Πλην του Πρωθυπουργού και όλης της κυβέρνησης, σημαντική για τη σωτηρία της Ελλάδας, ήταν η συμβολή των δύο, που αποτελούν και απετέλεσαν το μαύρο πρόβατο για τους απατεώνες της ΕΕ και για τους εδώ εις τα τέσσερα υπηρέτες τους.

Ήταν οι ΑΝΕΛ με τον Πάνο Καμμένο και την απόλυτη και πλήρους αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τον Πρωθυπουργό και η σοφή στάση του Καθηγητή Βαρουφάκη, ως συμβούλου του Πρωθυπουργού..

Μαζί με τον Πρωθυπουργό για την Ελληνική του ιστορική απόφαση, ο Ελληνισμός τους ευγνωμονεί.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια